Dr. Hummel mikrorostos gél rendelés és információk itt:

2010. március 5., péntek

Jim Rohn az időgazdálkodásról... - milyen igaza van!!!

Van, ami irányít, és van, ami engedelmeskedik. Vagy te irányítod a napjaid, vagy a napjaid irányítanak téged; vagy te irányítod az üzleted, vagy az üzleted irányít téged. Tanulj meg különbséget tenni a kis és a nagy dolgok között.
Sokan azért nem boldogulnak, mert kis dolgokban visznek véghez nagy tetteket. Ne téveszd össze a tetteket a teljesítménnyel. Könnyen megtéveszthet az, ha elfoglaltnak érzed magad. A kérdés az: Mivel foglalod el magad? A napjaid drágák. Miután eltelik egy nap, eggyel kevesebb napot tudsz még eltölteni.
Töltsd hát bölcsen a napjaidat. Néha egyszerre kell elérhetőnek és elérhetetlennek lenned. Az idő a legértékesebb vagyonunk, mégis gyakran pazaroljuk és elfecséreljük azt, ahelyett, hogy befektetnénk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy kis dolgokra szenteljünk sok időt, mivel így kevés időnk marad a fontos dolgokra. Az idő értékesebb, mint a pénz.
Lehet több pénzed, de sohasem lehet több időd. Soha ne kezdd el a napot addig, amíg elméletben be nem fejezted azt. Tanulj meg nemet mondani.
Ne hagyd, hogy a szavaid terhet rakjanak a válladra. Az idő a gazdag emberek legféltettebb kincse.

A fenti idézetek szerzője Jim Rohn, Amerika legnevesebb üzletfilozófiai gondolkodója.

Nincsenek megjegyzések: